girishka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na skype s Američanom

Máš facebook? Pridaj si ma, je to aj v angličtine?...Som jediný Američan medzi tvojimi priateľmi? Ja: Som tvoj kontakt, či tvoja kamarátka? On: Kamarátka. I dont want a lover, I just need a friend...to mi blúdi myšlienkami...ako v pesničke od skupiny Texas (ak si ju niekto pamätá)
Neviem úprimne, či chápem jeho humor. Snažím sa. Jazyková bariéra by nemala byť až takým problémom, ale neviem, či ma priťahuje tak ako po prvý raz z obrázkov, ktoré mi poslal mailom a neskôr, keď sme spolu komunikovali. Ale keď sa mi ešte ozve, hlavne potom, čo som mu naposledy povedala, tak mu dám šancu. Aby som sa kvôli nemu netrápila, pomyslela som si, že to budem brať s nadhľadom, i keď ma to niekedy zabolí, lebo by som s ním v kontakte chcela byť viac, no najmä by som chcela, aby bol tu a mala som ho možnosť lepšie spoznať osobne rovnako ako aj on mňa.
Pri našom poslednom rozhovore sme sa bavili aj o marihuane. On ju uznáva a nie je proti pravidelnému používaniu a naznačil, že pod vplyvom marihuany dosiahne človek aj lepší sexuálny zážitok. ..stále obracia tému na sex...výzor...sex...pošli mi fotku v bikinách....ukáž mi brucho...máš nádherné oči....si krásna....si chytrá....potrebuješ viac sexu, aby si nebola taká grumpy....vieš, ja sa snažím nebrať život až tak vážne...mal som 12 partneriek (možno sa toto číslo zvýšilo za tie dva mesiace :-)).....máš nádherné oči.....nebuď na seba taká prísna...máš málo sebavedomia....teraz by som ťa rád pobozkal...chýbala si mi....chýba mi tvoja tvár....Ja: si chytrý a atraktívny....ale si ďaleko...máš tetovanie, ukáž....si arogantný....myslíš to vážne?....pekné šortky....hmm....modré oči, nie sivé?..stále len žartuješ...máš pery ako angelina jolie...myslím si, že si narcis....
Chcela by som mu povedať, že aj on mi chýba, ale nebolo by to myslené od srdca...Chýba mi preto, lebo komunikácia s ním je pre mňa spoznávanie opäť niekoho nového, niečo exotické, úplne iné ako tvrdá realita. Preto sa nechcem na neho ako na internetový kontakt priveľmi viazať. A ako osobu som ho nemala takú príležitosť hlbšie poznať.Hoci rada by som mu osobne povedala...Vieš čo, chcem ťa objať a pocítiť pevnosť tvojho tela. Chcem sa s tebou opiť. Opiť do lásky a zabudnúť na prácu, dážď, vojnu a smútok.
Ja: You are strange!...On: YOU are strange!
On: Odpustit je lahke..  Ale zabudnut' ovela azsie (napísal mi na skype)..Našiel som to na facebooku, že vraj slovak movie. Prelož mi to.

Around me | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014